shareit

adidas представя Finale Berlin – официалната футболна топка за финала на Шампионската лига

| от |
  • Дизайнът на топката е вдъхновен от мечката, символ на Берлин, и характерното улично изкуство на германската столица
  • Finale Berlin ще бъде и основният акцент в следващия епизод на Gamedayplus с участието на Гари Кахил, Меси, Суарес, Карим Бензема, Гарет Бейл, Хамес Родригес и Фабиан Фрай

adidas с гордост представя Finale Berlin – официалната топка за елиминационната фаза и финала на най-престижния футболен турнир в света – Шампионска лига.

В навечерието на най-вълнуващият етап на шампионата, adidas отново ще бъде в центъра на футболните емоции, а Finale Berlin ще заблести на клубните терени в Европа – от елиминационната фаза до големия финала на Шампионската лига.

Дизайнът на Finale Berlin е вдъхновен от динамичния, млад и модерен живот на Берлин. Звездата в горната част на топката изобразява най-разпознаваемия символ на столицата – Брандебургската врата, поставена пред легендарния Olympiastadion Berlin, където на 6 юни ще се проведе големия финал на Шампионската лига.

Останалите елементи от дизайна на топката са решени в ярки и цветни шарки и включват още един ключов символ за Берлин – мечката. adidas черпят вдъхновение от артистичната и свободолюбива култура на германската столица.

Finale Berlin ще бъде представена и в седмия епизод на Gamedayplus, който излиза тази седмица, и включва ексклузивна обиколка на стадиона на Челси със защитника Гари Кахил. В епизода ще надникнете и зад кулисите на най-новия рекламен клип на adidas “There will be Haters”, с участието на Лео Меси, Хамес Родригес, Луис Суарес, Гарет Бейл, Бензема. За завършек adidas ви предлагат интервю с футболиста на Базел Фабиан Фрай – решаващата фигура в оспорваното дерби срещу Порто.

Подобно на останалите топки за финала на Шампионската лига, разработени от adidas, външното покритие на Finale Berlin е специално разработено, за да осигури оптимален захват при досек с бутонките. Термично слепеният звезден панел на топката, базиран на логото на Шампионската лига, е безшевен и осигурява първокласно представяне на терена.

adidas Finale Berlin ще бъде част от мачовете на Шампионската лига от 17 февруари до големия финал на турнира през юни. Топката ще бъде достъпна за закупуване в избрани магазини от мрежата на adidas, редица специализирани търговски вериги и на www.adidas.com/football. Включете се в дискусията на www.adidas.com/gamedayplus и в Twitter: @adidasfootball #ucl.

Повече информация на тема футбол може да получите на http://news.adidas.com/BG/home/FOOTBALL.

 
 
Коментарите са изключени за adidas представя Finale Berlin – официалната футболна топка за финала на Шампионската лига