shareit

Дуейн Джонсън може да се кандидатира за президент през 2020

| от chronicle.bg |

Актьорът Дуейн Джонсън каза, че не изключва възможността да се кандидатира на президентските избори в САЩ догодина. През годините Скалата си е поставял все по-големи и по-големи цели, така че няма нищо чудно в това наистина да посегне към най-високия пост в страната.

Още от дните му в кеча Джонсън беше известен като „шампиона на народа“. От тогава кариерата му се развива само нагоре, а количеството на феновете му расте. По въпроса с евентуалната си кандидатура, той казва: „Не бих я изключил. Не бих изключил идеята, ако ще ми предостави възможност да повлияя на нещата положително и да се заобиколя с добри хора.“

В САЩ известни личности често изразяват любопитство към позицията. Комикът Крис Рок и водещата Опра Уинфри са само част от звездите, които смятат президентството малко или много за част от плановете си за бъдещето.

Джонсън все още се колебае, защото няма достатъчно опит в областта и казва следното: „Засега оставам в собствения си коловоз. Имам много приятели политици, много бивши президенти, сенатори, бивши сенатори. Хора на всякакво ниво. Въпреки че е много ласкателно толкова хора да смятат, че трябва да се кандидатирам за президент или че от мен ще стане сносен президент, или че няма да съм лош президент, в крайна сметка аз лично имам невероятно уважение към тази позиция.“

Дуейн лесно печели хора с харизмата си, така че няма е чудно, ако получи сравнително голяма подкрепа от американското общество. Но президентският пост изисква много повече от просто известност.

 
 
Коментарите са изключени за Дуейн Джонсън може да се кандидатира за президент през 2020