5 причини да отидете на семинар на Кобилкина

| от chronicle.bg |

Първо – честит празник на всички жени. Бъдете здрави.

От горното произлиза и следващото – ако мъжът до вас не се грижи за благото ви, няма пари, искате да го смените, защото не ви е направил комплимент, или пък изобщо нямате мъж, защото всички мъже са простаци, сега е идеалният момент да си направите подарък, който ще разреши всичките ви проблеми.

Макар и неволно, напълно възможно е да сте попадали на реклама на семинарите на wannabe сексуалното гуру на българските жени, Наталия Кобилкина. Това са специални вечеринки, в които срещу определена сума (понякога и безплатно) можете да намерите вътрешен покой, само като слушате сексоложката. И не, тези семинари не са само за жени. Дори тези на женска тематика е добре да бъдат посещавани от мъже, защото как иначе ще разбереш жената, с която делиш едно легло, ако не се допиташ до Кобилкина. Къде-къде по-адекватно е да търсиш решението на проблема с още н на брой души в една зала, отколкото да се напънеш и с партньора евентуално наистина да подобрите нещо.

Досега семинарите на българският еквивалент на Кетут Лиер (съжаляваме, Елизабет Гилбърт, простете ни, фенове на „Яж, моли се и обичай“, просто не устояваме на изкушението) можеха да бъдат пренебрегнати все някак. Семинарът за увеличаване на гърдите с медитативни практики например… някак може да не му обърнеш внимание. Кобилкина обаче вече навлиза в сериозни територии на здравето.

Трябва ли да констатираме защо това е по-сериозно от останалите? Ако доктор Папазова ви липсва, Кобилкина може да запълни празнината. Все пак когато „лекуващият“ излага определени твърдения не можеш да не се замислиш, колко полезно би било да отидеш. Изтъкваме само 5 причини, които са достатъчни, не мислите ли?

Не се разбирате с майка си

Точно така. Проблемите в отношенията с майката могат до доведат до кандидоза (гъбички), особено ако тя ви е говорила, че сексът е нещо мръсно и нечисто. Това е едно от твърденията, в които сексоложката е „категорична“ и може дори да предложи ефективен метод на лечение. Фактът, че може да сте били в мръсен басейн например, не би могъл да е причина, но виж, майка ти да ти втълпи, че сексът е мръсен и да получиш гъбички. Съвет: веднага отивайте в държавен вестник и като излезете от там свободни от родителското тяло, отивате на семинара да оправяте мазалото на майка ви.

Не се разбирате с баща си

Отношенията с баща ви също могат да доведат до сериозни проблеми, сред които кисти на яйчниците. Интересно твърдение, имайки предвид как е доказано пред публиката, която всъщност цели да привлече. Ами всъщност не е, но нищо. Какво значи тук някакво си доказателство? Важното е, че хем ще се излекувате, хем може и гнева към баща си да преодолеете. И понеже той е виновен, платете семинара с негови пари.

Не се разбирате с никого

Нарушената комуникация е страшно нещо. За да спрем дотук с проявленията й, че неразбирането ви с която и да било част от света може да доведе до съответен здравен проблем в интимната област. Накратко – проблеми с матката (страх да имате деца), миома (искам деца, но нямам мъж), цистит (разочарование, че другите не разбират от какво имам нужда, чувствам се разочарована и ненужна, затова искам да накажа партньора (това май може и по-кратко да се каже, но ни е неудобно))… и още други болести и съответните причини за тях. С една дума… научете се да общувате, ако искате да не ви се налага да посещавате Кобилкина. В противен случай, ви дадохме още една причина.

Нямате богат мъж, а искате да си намерите

„ДА, аз вярвам, че човек колкото по-богат е, толкова по-начетен и по-умен би бил той, също така вярвам, че всеки мъж също има нужда от любов и отношение- това са нужди на човечеството, на хората, независимо дали човек е беден или богат.“ Демек всеки иска да го обичат, и богат и беден, но колкото си по от първите, толкова по-умееш да го правиш. Ако искате богат мъж, Кобилкина има алгоритъм и цял семинар посветен на постигането на тази заветна цел, почти издигнала се до митологично същество – богатият мъж.

Няма какво да правите

Разбира се, че е причина. Даже специално за тази група съществуват тези семинари. Как иначе да оползотворите някакво свободно време? Да прочетете книга? Да прекарате време с партньора? Или да си намерите такъв? Да спортувате? Да работите наистина върху себе си? Да знаете, че последното сме го пробвали, безплатно е, но е трудно. Къде къде по-лесно е да отидем на следващият семинар ан Кобилкина… и на по-следващия и на всички останали. Все пак медиците не знаят по-добре от нея. Твърденията й са доказани и се базират на желязна „категоричност“.

 
 
Коментарите са изключени за 5 причини да отидете на семинар на Кобилкина