„Дай ми време“, защото с Белослава love is in the air

| от chronicle.bg |

Само преди дни Белослава публикува в канала си в YouTube новия си сингъл, молещ за най-труднопостижимата цел в наши дни: времето. Седмица след публикуването, певицата ще изплъни „Дай ми време“ заедно с още един свой сингъл на концерта „Love is in the air” на 29 ноември, в клуб Carrusel.

Песента “Дай ми време” е вдъхновена от същинския път на живота, който ни поднася предизвикателства, трудности и радости, с които трябва да се справяме и да осмисляме по най-добрия начин.

Клипът към песента е в ярки цветове, а танцът е вдъхновение от дъгата и радостта от усещането да си жив. Музиката е написана от вече дългогодишния тандем на Белослава и Антони Рикев. Текстът е на самата Белослава, която споделя винаги най-откровено посланията на пътешествието, наречено живот.

Аранжиментът и изсвирените бас китара и синтове са на Антони Рикев. Режисьор на клипът е Васил Стефанов, който е заснемал за Белослава и песните „Искам с теб“ и „Времето за мен си ти“. Хореографията е на актрисата, певица и танцьор Манал Ел-Фейтури, която е и главен участник в клипа, заедно с Джоана Нуамеруе. Стайлингът е дело на Антония Йорданова – стилист и дизайнер. Гримът е на Слав Анастасов, който работи с Белослава вече почти 15 години. За къдравите коси на всички артисти в клипа се погрижи Красимир Иванов.

И понеже всички знаем, че танцът и музиката насищат въздуха с любов и желание… Е, знаете какво, къде и кога да правите. Завърти ли ви веднъж, няма да има спиране. Само си дайте време.

 
 
Коментарите са изключени за „Дай ми време“, защото с Белослава love is in the air