Малко коте, в bTV съм

| от Димопад Алски |

Когато говори тя, всички други предпочитат да мълчат. Темата за развода й с Валери Божинов бе тема №1 в последната година в жълтия печат. А сега, самата тя, царицата на малките котета, даде „ексклузивно“ интервю в собственото си предаване, в което обяви, че е подала молбата за развод с котарака.

Честно, как се дава ексклузивно интервю в предаване, на което сам си водещ? Това изглежда прийом, на който само Хекимян може да я е научил.

Ако не сте разбрали, Николета Лозанова и Валери Божинов се развеждат. То и ние се надявахме да не разберем и някак да мине покрай ушите ни, ама – на, и ние научихме.

След това разбрахме, че било и голяма новина. Толкова голяма, че Николета за малко да се изстреля сама в скута на Кристиано Роналдо, както преди години се опита да го направи с Григор Димитров.

Ама, на! Няма да разберете. Кристина Патрашкова (в ролята на интервюиращ тази ексклузивност) не получи отговор на въпроса си дали Николета била спала с Роналдо и по патент на друга своя очилата колежка заключи „Явно това интервю ще има продължение“.

николета лозанова, папараци

Не, само това не! Защо не си каза бе, Николета?

Ама няма не. Както каза ексклузивното коте: „Всяка приказка си има своя край“. Но не и тази по националната bTV. Като се започне сутрин с Хекимян, мине се през турските сериали и лотариите през деня, та чак до шоуто с референдума или ексклузивните папараци. Истинско хорър стори. Няма край, бе, няма…

Пък после се питате защо по новините гледаме само катастрофи и ограбени бабки (без значение дали от цигани, или гологлави нацистчета).

Ами, не се чудете. И мълчете, когато тя говори. Запалете ритуално накъсани салфетки пред телевизионния олтар и се молете за по-добро бъдеще на дъщеря си в Студентски град.