Трейлърът на „Thor: Ragnarok“ чупи рекорди

| от chronicle.bg |

Марвел пусна първият трейлър за новия си филм „Thor: Ragnarok“. Под звуците на „Immigrant Song“ на Led Zepplin виждаме, че третият филм за Богът на гръмотевиците ще изглежда по различен начин от останалите.

За първите 24 часа след пускането си трейлърът успя да събере рекордните за Дисни 136 милиона гледания. Така той подминава досегашния рекордьор „Красавицата и Звярът“ (127,6 милиона). „Междузвездни войни: Силата се пробужда“ и „Капитан Америка: Гражданска война“ успяха да наберат съответно 112 и 94 милиона.

Въпреки, че новините са доста добри за Марвел и Дисни, това е само личен рекорд. На първо място по най-много гледания за 24 часа е трейлърът на „IT“ отпреди няколко седмици. Той събра 197 милиона гледания. На второ място е този на „Бързи и яростни 8“ с 139 милиона.

Резултатите от трейлъра на „Thor: Ragnarok“ са напълно заслужени като се има предвид какво ни показва той. А именно: Хела (Кейт Бланшет) разрушава Мьолнир, Асгард е в разруха, а Тор е изправен пред Хълк, с когото трябва да се бие. С такива сцени нищо чудно, че цифрите са такива.

Самият филм излиза на 3 ноември.

 
 
Коментарите са изключени за Трейлърът на „Thor: Ragnarok“ чупи рекорди