Новият трейлър на „Туин Пийкс“ разкрива неочаквано завръщане

| от chronicle.bg, по nme.com |

Нов тийзър трейлър на „Туин Пийкс“ ни показва, че Дейвид Линч отново ще играе детектив Гордън Коул в продължението на култовия сериал.

През август снимките по продължението са приключили и се очаква то да бъде излъчено догодина.

През октомври Showtime, където новите серии ще бъдат излъчвани, пусна видео от снимачната площадка. В него участваха лица от оригиналните серии – Кайл Маклахлан и Джеймс Маршал, както и нови актьори – Робърт Непър и Джим Белуши. Линч пък беше видян зад камерата.

Изпълнителният директор на Showtime Дейвид Невинс каза, че първият епизод ще бъде излъчен през първата половина на 2017 година. „Мисля, че е доста възможно да не следваме стандартната схема за пускане на новите епизоди. С Дейвид имахме няколко разговора по този въпрос“ – допълни още той. Носят се слухове, че новите епизоди ще бъдат разделени в два сезона, но тази информация още не е потвърдена.

В новите епизоди се очаква да видим: Наоми Уатс, Том Сизмор, Лаура Дерн, Амандда Зайфред, Дженифър Джейсън Лайт, Робърт Непър и Балтазар Гети. Те ще се присъединят към стария каст, които включва Кайл Маклахлан, Джеймс Маршал, Шерилин Фен и Шерил Лий.

 
 
Коментарите са изключени за Новият трейлър на „Туин Пийкс“ разкрива неочаквано завръщане