Нов трейлър и ТВ спот на BDSM сагата „Петдесет нюанса по-тъмно“

| от chronicle.bg |

След като Е. Л. Джеймс извади на бял свят отколешната сексуална потребност на някои хора да подчиняват и да бъдат подчинявани по време на секс, и скоро след това спечели много пари, интересът към филмирането на поредицата „Петдесет нюанса сиво“ беше съвсем разбираем.

За разлика от книгите, които са не просто разочарование, а откровена обида за взискателния литературен вкус, първият филм от поредицата не беше чак толкова лош. Което не значи, че е добър, нито дори приличен, а че ниското му качество е пряко свързано с липсата на добра история. Вярваме, че ако същият актьорски и режисьорски екип имаше като база една истински пикантна, добра, интересна история, в която девствени жени не получават по пет оргазма наведнъж по време на първия си полов контакт, резултатът можеше да е гледаем.

Уви, тъй като втората книга от поредицата не е по-силна от първата, вероятно същото ще се отнася и до филма.

Все пак вижте втория му трейлър и преценете сами дали на10 февруари ще се засилите към кино салоните.

И ТВ спота:

Режисьор на „Петдесет нюанса по-тъмно” („Fifty Shades Darker”) е Джеймс Фоли („Glengarry Glen Ross”, „House of Cards”), а сценарият е дело на Нийл Ленърд, по романа на Е. Л. Джеймс, която е в ролята на продуцент.

В ролите са Джейми Дорнан, Дакота Джонсън, Марша Гей Хардън, Дженифър Ел, Люк Граймс, Рита Ора, Виктор Расук, Елоиз Мъмфорд, Макс Мартини, Ким Бейсингър, Хю Данси, Бела Хийткоут, Ерик Джонсън и други.

 
 
Коментарите са изключени за Нов трейлър и ТВ спот на BDSM сагата „Петдесет нюанса по-тъмно“