Известните актьори във филмите за супергерои

| от |

Филмите за супергерои вече са толкова много, че е трудно да им хванеш бройката. Големите комикс гиганти водят ожесточена битка за зрителско внимание и с всяка година надскачат боксофисите, ефектите и дори актьорските имена, които канят за ролите си.

Филмовите компании, продуциращи тези гигантски франчайзи, успяват да привлекат в тях огромни имена от киното. От сър Антъни Хопкинс, за когото иначе трудно бихме повярвали, че би делил обща сцена с актьор като Крис Хемсуърт, ако не се бяха слуличи филмите за Тор, през Натали Портман, Робърт Дауни Джуниър, чак до Майкъл Фасбендър – във всеки филм за супергерои може да срещнете по едно-две имена на някои от най-големите в киното в момента.

Новата част на третия филм за супергерои само за първата половина на тази година – „X-men: Апокалипсис“, излезе вчера по кината и е пълен с плеяда с известни и доста сносни актьори. Някои от зрителите вече се чудят какво правят там такива имена и се надяват отговорът да е „пари“.

Само преди месеци дойде новината, че най-вероятно „X-men: Апокалипсис“ е последният филм от фрайнчайза за любимката на Академията – Дженифър Лорънс. Феновете бяха съкрушени, но не повече от продуцентите, които знаят много добре, че участието на имена като Лорънс придават класа на филмите смелите и силните на деня.

Няколко подобни на мадам Лорънс сме събрали в галерията горе. Вижте ги.