Японски учени и изкуствен интелект доказват наличието на двойници на Владимир Путин

| от |

Японски учени и изследователи, използвайки изкуствен интелект, доказват, че Владимир Путин разполага с няколко двойници, които до този момент са се появявали на официалната сцена. Техните изследвания са базирани на изкуствен интелект, обучаван през последните няколко години в сравнение на лицевото изражение, гласа и движението на тялото. Анализаторите не са били сигурни от резултатите и са очаквали да става въпрос за един двойник, но в последствие са изненадани от крайния резултат.

Твърденията за появя на двойник на руския първи, бяха разкрити на първо място от украински разузнавачи и по-късно споделени от руски разследващия журналисти. Лейтенант-генерал Кирило Буданов е сред един от най-големите почитатели на тази теория и най-странното е, че Кремъл побърза да отрече всичко това, докато машините не се намесиха в анализа. Благодарение на някои руски издания ще открием, че Путин страда от тежка болест и не винаги може да излезе на политическата сцена.

Една от основните японски телевизионни мрежи разказва, че истинският Путин е бил на парада на 9-ти май. По същото време имаше достатъчно охрана, докато самият парад беше проведен със скромна военна техника. Освен високо ниво на сигурност, повечето военни експерти започнаха да подозират и високото ниво на Путин под формата на параноя и опити за атентат.

Технологията на японциите показва и други интересни изненади. Путин не е бил в Крим за инспектирането на моста, по думите на изкуствения интелект, приликите между оригинала и всички останали е едва 53%. И това може да се потвърди допълнително с помощта на факта, че двойникът не само не упражнява параноята си от корона вирус, както мнозина го видяха, но и доказва по-ниското ниво на охрана. Кремъл не се е вълнувал за двойника.

Друг интересен анализ показва, че човекът, който се появява в окупирания Мариопол по време на март, отговаря едва на 40% от човека на 9-ти май. Приликата между двата двойника в Крим и Мариопол е едва 18%.

След по-сериозни анализи се твърди според японците, че става въпрос само за двама известни двойници, които могат да бъдат анализирани. Анализаторите са използвали и Японския институт по аудио комуникация, използван от полицията, посочващи, че има сериозни разлики дори в начина, по който Путин може да каже думата „благодаря“. Не сме сигурни, че я е казвал толкова много, но все пак се оказва, че има три различни интонации, а начинът, по който говори един човек е особено уникален.

Японците са категорични, че Путин е говорил по време на Евразийския икономически форум през май, тази година. В допълнение казват, че същият е бил с доста по-различно поведение от 3-мата засечени в други появи. Анализаторите подчертават, че гласът е много по-различен от останалите изследвани по време на останалите анализи. Други интересни елементи са обвързани с факта, че Путин има особени методи за изговаряне на звуци като „С“, „Па“ и „Си“. Муцутоши Мураока признава, че направените анализи са върху записи с много лошо качество, но един експерт лесно може да хване разликите, особено ако се занимава в тази среда толкова дълго време.

Той е категоричен, че има огромна вероятност да става въпрос за поне още двама двойници. На военните концерти през февруари и март е имало двойник, който да се появи пред публиката, оригиналът не е бил наличен. Кремълската параноя продължава да се повишава и е очевидно, че президентът не може да си позволи потенциален атентат на публично място. Причината е повече от ясна – диктаторът е неуязвим и трябва да достига нивото на божество, опасността му за живота или дори опита за атентат ще покаже, че е смъртен и ще събуди гнева на много други почитатели.

На този концерт ще открием, че Путин прекарва около 30 минути на хелипада, говорейки с различни хора, но това е далеч по-безопасно от изправянето на сцената. Някои от поведенческите експерти посочват, че човекът на концерта е имал сериозни проблеми с носа си и точно по този начин се издава, че е двойник. Истинският президент избягва този навик, просто защото никога не го е имал.

Сергей Жринов от КГБ признава, че също е подозирал за наличието на двойници, но е изненадан, че същите хора не се страхуват да се смесват с тълпата и да говорят.

Поведението на тялото – нещо, което не може да се възпита с тренировки.

Направен е анализ дори на срещата между Путин и китайския лидер Си Дзинпин, както и по време на срещите с Лукашенко. Там съвпадението е близо 94%.

Поведението на човека на тези срещи е идентично с тези на морския парад по време на Санкт Петербург през юли 2022 г. Съвпаденията в движението от последните изяви на Путин са достигнали 86% и се изисква много сериозен опит или дори чудо, за да се достигне до 90%. Анализаторът Масахиро Уакаса признава, че е впечатляващо нивото на имитация, но изкуствения интелект сравнява и най-малките детайли.

В Мариопол се достигат едва 75% прилики на движение. Истинският Путин често се накланя напред, когато върви, докато физиката на двойниците не изисква това. Анализите потвърждават, че Путин никога не е бил в Мариопол, както и на много други места. Цуцуми Шинсуке признава и още един факт, съвършенството на двойниците ясно потвърждават и още нещо – те са активни от много време. Това е процес на тренировки и сериозни анализи. По думите на руския п-р Валери Соловей, двойник ще отиде на срещата в Китай и китайският лидер е напълно наясно, че ще проведе такава среща.

Соловей е на мнение, че Путин изживява последните си дни на тази земя, не се говори за месеци, а вече се спекулира за седмици, тъй като той самият страда от неизличима болест. Китай е съгласен с такива преговори, но тук се ражда и втори въпрос: колко точно може да обещае един двойник, докато президентът вече не излиза на открито?

 
 
Коментарите са изключени за Японски учени и изкуствен интелект доказват наличието на двойници на Владимир Путин

Повече информация Виж всички