Радио ФМ+ търси „Будител- 2014г.”

| от |

Тази година първото частно радио в България, Радио ФМ+, стартира една благородна кампания, която има за цел да стане традиционна и емблематична за медията кауза. Кампанията е посветена на 1 ноември, „Денят на българските будители”.

„БУДИТЕЛ 2014г.” фокусира вниманието на слушателите на радио ФМ+ върху личности, направили през изминалата година нещо стойностно и значимо, със силно духовно послание и отзвук в медийното пространство.

Радио ФМ+ селектира 10 номинации, за които всеки може да гласува на „buditel@fmplus.net! Гласуването ще става изцяло в сайта и всеки ден водещите ще коментират класацията. Гостите в „ Ива от сутрин до обед” също ще правят своите коментари пред Ива Дойчинова за десетте номинации за „БУДИТЕЛ 2014г.”

Така в навечерието на 1 ноември, слушателите ще бъдат тези, който ще посочат кой е „ БУДИТЕЛ 2014г.” Наградата ще бъде специално изработен плакет, който по модерен визуaлен начин да изрязява идеята в духа на модерната семиотика. Месингов ключ с размер на книга и надпис на глаголица.

Запознайте се нашите номинации и гласувайте на „buditel@fmplus.net за своя фаворит!

фм

КАМЕН ДОНЕВПроектът „Оркестърчи“ е „глътка” чист въздух и фолкорен бунт срещу чалгата!

МАКСИМ ЕШКЕНАЗИСъздателят и двигателят на амбициозната програма „Фортисимо клас“ и „Фортисимо фамилия.

МИЛЕН ВРАБЕВСКИ Основател на Фондация ‘’Българска Памет’’, чрез която стартира проект за издигането на паметник на цар Самуил в София, във връзка с 1000-годишнината от смъртта му през 2014г.

ДАРИН МАДЖАРОВСъздател на сайта за интерактивно обучение ucha.se

СДРУЖЕНИЕ „МОЕ МЪНИЧКО ДЕТЕ” Да се спре насилето над децата е каузата, която събра актрисите Ралица Бежан, Йоана Буковска, Мариана Йотова, Лара Златарева,Марина Драгомирецкая, актьора Филип Аврамов и чаровния италианец Лео.

„ПАНАИР НА ДОБРОТАТА” Кауза, която събра над 20-ина училища в цялата страна да участват в „Панаир на добротата” и вместо скъпи тоалети да дадат пари в полза на „пеперудените деца“.

ГРАФА– Новият посланик на добра воля на УНИЦЕФ в България е Влади Ампов (Графа). Той влиза в тази нова мисия, като обичан изпълнител, но и като личност с хуманна позиция за света.

ЙОРДАН КАМДЖАЛОВНаричан гения в света на музиката, диригентът стартира напълно иновационен проект, а именно създаването на нов Музикален апарат- едно голямо пеещо семейство от хористи, които да се „замовзривяват от усещането за абсолютно свобода, абсолютно щастие, абсолютна смелост”.

ФИЛИП ЛХАМСУРЕНПътешественик на колело. През 2014 излиза неговата нова книга „Забравените пътища. От Родопите до Памир“. Разказ за пътуване с колело, което ни позволява да изследваме и откриваме забравените пътища в нас самите.

НИКОЛА НИКОЛОВ– Български бизнесмен, покрепящ ПЪТУВАЩИТЕ ПИСАТЕЛИ – проект, в който писатели обикалят малките населени места в Делиормана и четат свои тескстове на всички, жадни за българска литература.

Всеки ден някой създава нещо стойностно и значимо. Всеки ден някой гледа от светлата в страна на живота.Има хора, които мислят смело и творят бъдеще. Всеки ден. Тази година Радио ФМ+ търси „БУДИТЕЛ 2014”.

Нека зедно изберем най-достойния сред номинираните будители на годината!

 
 
Коментарите са изключени за Радио ФМ+ търси „Будител- 2014г.”