Вижте трейлъра на The House That Jack Biult на Ларс фон Триер

| от chronicle.bg |

Циничният за мнозина (и любим на още толкова) датски режисьор Ларс фон Триер се завърна на Кан след 7 годишно изгнание, заради лошо скалъпена нацистка шега. Тази година той се опитва да превземе фестивала със своя, по негови собствени думи, най-брутален филм, „The House That Jack Built“.

Първият трейлър на филма вече е тук и, гледайки го, имаме основания да вярваме на Ларс фон Триер. Много кръв и насилие, развиващи се на фона на „Fame“ на Дейвид Боуи – фон Триер в пълната си светлина.

В главната роля е Мат Дилън – серийният убиец Джак. А историята проследява неговото формиране в такъв, през погледа на пет убийства, които извършва. Ума Търман и Райли Киоу влизат в ролите на жертвите на Джак.

Международната премиера на „The House That Jack Built“ ще бъде през есента. Фестивалната му премиера беше преди няколко дена и отзивите на критиците към момента са противоречиви. Някои възхваляват фон Триер, за това, че е създал брутална, искрена и докосваща история за психологията на серийните убийци. Други са си тръгнали погнусени от киносалона, както пише The Indipendent. Ние лично клоним към първата група,но оставяме и на вас да прецените.

Ето и трейлъра:

 
 
Коментарите са изключени за Вижте трейлъра на The House That Jack Biult на Ларс фон Триер