Добри новини: Теодор Тодоров поднови тренировки

| от chronicle.bg |

Националът Теодор Тодоров отбеляза тази сутрин първо раздвижване след инцидента по време на втория мач с Аржентина във Варна, при който бе счупен носа му, а в последствие се наложи и хирургическа интервенция за наместване.

Така, три дни след получената травма волейболистът направи леко занимание във фитнеса.

Тази вечер централният блокировач ще се включи към тима и ще направи първа тренировка със своите съотборници в зала Конгресна. След това медицинският щаб на отбора ще прецени дали Тодоров ще може да играе в предстоящия сблъсък с Белгия утре, във финалната четворка от втора дивизия на Световната лига.

Двубоят е утре, 10 юли от 17:30 ч. в Двореца на Културата и спорта. Вторият полуфинал ще противопостави отборите на Франция и Аржентина, като започва в 20:30 ч.

Селекционерът на мъжкия национален отбор по волейбол на България Пламен Константинов заяви на официалната пресконференция, предшестваща двубоите от финалната четворка във втора дивизия на Световната лига, че основната цел пред състава ни е спечелване на финалната фаза.

„Основната цел пред тима ни е спечелване на финалния турнир. Знаем, че ще бъде много трудно, тъй като разликата между отборите във финалната четворка е малка. Всеки може да спечели. Надявам се, фактът, че играем пред собствена публика ще ни помогне и всеки един играч ще даде максимума от себе си за постигането на крайната цел“, каза Константинов.

 
 
Коментарите са изключени за Добри новини: Теодор Тодоров поднови тренировки