Да пораснеш в английския дворец

| от |

Ето какво очаква малката принцеса на Великобритания

Chronicle по Times

Новородената дъщеричка на принц Уилям и съпругата му Кейт ще има живот, за който повечето хора могат само да мечтаят – животът на принцеса. Но как всъщност изглежда той в наши дни?

Детството в британското кралско семейство си е доста скована, официална работа. Както веднъж самият принц Хари се бе оплакал: „Не съм виждал домашни гозби, всичко, което получавам е засукани ястия”.

Последните поколения на британското кралско семейство правят всичко възможно да осигурят на наследниците си нормално детство. В тази тенденция се вписват най-вече принц Чарлз и покойната принцеса Даяна, които правеха всичко възможно да постигнат това със синовете си Уилям и Хари. Младите момчета успяваха да се доберат до ресторантите Макдонладс и често бяха в предните редици на опашките от деца в търговските центрове в очакване на дядо Коледа.

Принц Хари намира детството си на принц за доста досадно в определени моменти...

Принц Хари намира детството си на принц за доста досадно в определени моменти…

До ден днешен принц Хари си спомня с досада за дните си на млад принц: „Ако трябва да бъда честен, разговорите по време на вечеря бяха най-лошото, което може да се случи на дете на моята възраст – трябва да стоиш и да слушаш скучните хора около теб”.

До момента виждаме, че херцогът и херцогинята на Кеймбридж се стремят да бъдат възможно най-нормални родители на сина си Джордж и новородената му сестричка. Кейт сама ходи сама на пазар, води малкия престолонаследник на групови игри с връстници и дори го взима със себе си, когато посещава кварталните кръчми в родния си град, твърдят медиите на Острова.

Разбира се, като малък принц, Джордж е взел няколко урока „Как да се държим пред медиите” ако съдим по отработения му поздрав с ръка към поданиците, които се стекоха да видят малката му сестричка.

Джордж е малък, но вече знае как да се държи пред медиите

Джордж е малък, но вече знае как да се държи пред медиите

Да не забравяме, че самата кралица Елизабет, твърди, че кралските особи не са толкова различни от останалите хора: „ Като всички добри семейства и ние имаме своите странности, своите буйни и непокорни наследници и куп семейни неразбирателства”, казва тя.

 
 
Коментарите са изключени за Да пораснеш в английския дворец