shareit

Жертва на гардовете от варненския мол: Биха ме 40 минути

| от |

Прoговори друга жертва на варненските охранители от „Гранд мол”. Мъжът се казва Мариян и твърди, че на 25 февруари тази година е бил бит на същото място, където е убит Нягол Петров. Причината за побоя била, че охранителите го объркали с друг човек. Мариян разказва:

„Объркали ме с един човек и ме свалиха в сервизно помещение. Вързаха ме с белезници за радиатора и запознаха да ме бият, първо трима, после станаха 5 – 6 човека. Биха ме, заливаха ме с кофа вода, после пак ме биха и ми крещяха: „Боклук! Ще те убием! Я ми виж уширо маваши-то…“. И бой, бой, як бой!“.

Мариян е бил нападнат без обяснения. Близо 40 минути никой не се притекъл на помощ на потърпевшия и той бил смазан от ритници. „Този същият Ангел скочи първо да ме бие. Насини ми окото. После се изредиха всички останали“. Битият разпознал гардовете на снимки.

„По едно време започнах нарочно се свивам и да им казвам, че не мога да дишам, за да ме оставят на мира. А те: „Почина ли си? Взе ли си въздух?“ И пак продължаваха да ме бият!“

Гардовете спирали само когато минавали хора. Като приключили с побоя, свали якето, фланелата и маратонките на Мариян и го оставили да лежи там. Мариян разказва и че дошлите на място полицаи „го посъветвали“ да не подава жалба. „Казаха ми: „По-добре не се занимавай, че може и да се окажеш ти виновен“, обяснява жертвата на биячите.

 
 
Коментарите са изключени за Жертва на гардовете от варненския мол: Биха ме 40 минути