shareit

Всички искат да са облечени като Бекъм

| от chronicle.bg |

Дейвид Бекъм засне най-новата рекламна кампания на H&M за дебюта на колекцията Modern Essentials selected by David Beckham – пролет 2016.

Видеото ни отвежда по улиците на Лисабон. Футболната звезда излиза от хотела си и вижда, че всички наоколо носят същите дрехи – скейтбордисти, бебе, възрастна дама и всички мъже в града.

По клипа Дейвид Бекъм работи с режисьора Фредрик Бонд. Те работят заедно за втори път, продължавайки темата от предишния им рекламен клип, в който комикът Кевин Харт бе облечен точно като него.

Колекцията на Бекъм ще влезе в магазините на H&M на два етапа – на 18 февруари и на 10 март. В България ще бъде налична във всички магазини и онлайн на hm.com.

Този сезон кампанията акцентира върху ролята на Дейвид като пример за стил за милиони мъже по света. А самият Бекъм обича да съчетава традициите в мъжкото облекло и свежите идеи, които движат модата напред. Всички дрехи, с които Дейвид се появява във видеоклипа, са селектирани от самия него от колекцията Modern Essentials и идеално въплъщават класическия му стил.

„Винаги се забавлявам много, когато снимам кампаниите на H&M. Екипът наистина разбира моя стил и чувството ми за хумор. Беше страхотно да нося тези стилни дрехи от колекцията Modern Essentials и в същото време да се забавлявам“, казва Дейвид Бекъм. Кампанията представя най-актуалните модели от линията Modern Essentials selected by David Beckham.

Всеки сезон Дейвид избира любимите си модели от мъжката колекция Modern Essentials на H&M и създава гардероб, в който обновени версии на непреходните елементи на мъжкото облекло са съчетани с т.нар. „нови класики“, на които мъжете могат да разчитат през целия сезон.

 
 
Коментарите са изключени за Всички искат да са облечени като Бекъм