shareit

Временна библиотека за съвременен дизайн на One Design Week

| от chronicle.bg |

Над 100 книги със съвременен дизайн ще предложи идеята Design Bookery по време на One Design Week между 10 и 19 юни в Пловдив.

Посланието на фестивала тази година е “- Can I Help You?”. Като основен спонсор на събитието, Lidl отговаря на това своеобразно предизвикателство. Гостите му ще могат да посетят Design Bookery – библиотека за съвременен дизайн, чиято цел е да даде още вдъхновения на професионалисти и любители на дизайна.

Design Bookery съдържа повече от 100 книги и списания в различни категории дизайн от водещи издателства, като Gestalten, Laurence King, Unit Editions и Victionary. Посетителите на фестивала ще могат да открият заглавия в сферата на илюстрацията, графичния, продуктовия, интериорния и уеб дизайна, подбрани от специалисти в съответната област. Библиотеката може да бъде посетена в Пловдив между 10 и 19 юни до Градска художествена галерия, ул. Станислав Доспевски. След Пловдив, Lidl Design Bookery ще отвори за посетители и в София, между 20 и 25 юни, до Национална художествена академия.

Всеки, който посети библиотеката и направи снимка от мястото, може да се включи в игра за пътуване и посещение на London Design Festival през септември.

 
 
Коментарите са изключени за Временна библиотека за съвременен дизайн на One Design Week