shareit

Vbox7.com с изцяло нова мобилна версия

| от |

Vbox7.com с изцяло нова мобилна версия. Тя се доближава визуално и функционално до приложението, което може да свалите за IOS и за Android. Първата мобилна версия на сайта стартира точно преди три години през февруари 2012 г.

Навигацията е интуитивна и позволява на всеки потребител много бързо да снима и качи клип, да види класациите или профилите, за които е абoниран. На водещо място са позиционирани видеата от „Избор на редактора“, като веднага след тях се нареждат топ 40 и „популярните днес“.Освен това всяко видео може много лесно да се сподели само с един клик в социалните мрежи.

Мобилната версия на vbox7.com е най-посещаваният български мобилен сайт – с най-висок брой уникални посетители на месец – близо 600 000, сочат последните данните на Gemius от края на 2014 г.

Феновете на vbox7.com гледат близо 10 000 000 видеа месечно през мобилни устройства. Вече е още по-лесно да бъдеш навсякъде с любимите си видеа, да се забавляваш с новото видео на Емил Конрад, да гледаш любимото си предаване на Нова ТВ или да разбереш кой е последният музикален хит.

Съдържанието на vbox7.com продължава да привлича интерес, отбелязвайки възходяща тенденция на уникалните потребители, които по данни на Gemius към януари тази година са 1 833 323, което е с 20% повече спрямо декември 2014 г./ Нова ТВ

 
 
Коментарите са изключени за Vbox7.com с изцяло нова мобилна версия