shareit

Вандали изрисуваха статуята на Роналдо с „Меси 10“

| от chronicle.bg |

Лионел Меси завоюва пета „Златна топка“ в понеделник, изпреварвайки големия си съперник Кристиано Роналдо в анкетата за най-добър футболист за 2015 година. Това обаче явно не бе достатъчно за феновете на аржентинеца.

Тази нощ, статуята на Кристиано Роналдо в родния му град Мадейра бе изрисувана от вандали, които са написали „Меси 10“ на гърба.

Винаги Роналдо е бил по-агресивният то двамата футболисти и играчът с по-голямо его и явно феновете на Меси са решили да изравнят резултата в тази етична битка.

Кристиано неведнъж е преминавал границата на добрия тон, но никога не си е позволявал открито да обижда или критикува с по-остър тон големия си противник.

Това трябва да важи и за феновете, не само на Меси, но и на всички големи футболисти. Както всички знаем, всичко си има граници и не е добре за никого, когато фенщината премине във вандализъм.

„Това е изключително срамно действие, извършено от завист към него. Гневът, който изпитват някои глупаци, е позорен и като португалка, се чувствам засрамена и тъжна“, сподели сестрата на Роналдо – Катиа Авейро.

 
 
Коментарите са изключени за Вандали изрисуваха статуята на Роналдо с „Меси 10“