shareit

Тяло за плаж по лесния начин

| от Мартин Дамянов |

Красотата на тялото ви е най-ценното качество, което може да имате. Разбира се, характерът е по-важен, както са ви казвали роднини, но нека не забравяме, че те са ви роднини. Иначе как би ви прозвучало: „Синко, имаш страшен задник!“. Малко е неловко, нали? Особено ако го казва баща ви.

За да имате хубаво тяло или поне тяло, което е хубаво, трябва старание. Старанието обаче толкова отдавна е хвърлено на боклука, че вече плува в океана и злощастно бебе делфин в момента умира, омотано в него. Затова ви предлагаме няколко лесни начина как да се нацепите, напомпате и набаткате за плажа.

1. Нямайте красиви приятели. Красивите приятели са като хотелите на морето – ако не сте в тях, само пречат. Опитайте с посредствено изглеждащи към грозновати, за да изпъквате на техния фон.

2. Ако искате да изглеждате голям и мускулест, идете на летен детски лагер. Около децата ще изглеждате гигант. Хората ще си казват: „Тоя е гигант.“

3. Не бъдете веган, за да отслабнете. Виждали сте крава, виждали сте и тигър. Какво яде кравата? Кравата яде растения. Какво яде тигърът? Тигърът яде месо. Какво искате да сте – крава или тигър. Виждате ли как няма въпросителен знак накрая на изреченито? Вместо това се движете – движението, ако е интензивно и неметафорично, помага на тялото. Но не прекалявайте с него. Най-много ходене – пак си пътувайте с градския транспорт на работа, но се разхождайте в автобуса, запознайте се с някой грозноват тип, станете си приятели (да припомним 1). Останалите може и да ви се смеят на разходките, но после като ви видят гол на морето, ще им се стъжни.

Носете хубави дрехи. Хубавите дрехи са за тялото, каквото е гримът за… тялото. Никой няма да забележи „несъвършенствата“ ви преди да е твърде късно. Така решавате 90% от проблема и ви остават само 10%, които са лицето. За хубаво лице вземете една краставица и едно кисело мляко, сложете две кръгчета от краставицата на очите си и се намажете с киселото мляко, ама обилно, поне един пръст. Сега излезте така. Общо взето, всичко, което закрива лицето ни, ни прави по-хубави.

Пийте много кафета и пушете много цигари. Освен сериозен риск за здравето ви, липсата на красиво тяло на плажа застрашава социалните ви контакти. Затова трябва да правите жертви. Кафето ще ви изсуши и дехидратира като така ще изглеждате по-нацепени, а пък цигарите притъпяват глада и ви карат да изглеждате като човек, който всъщност има пари за море. Смешно е, защото е вярно.

За да достигнете съвършеното тяло, а след това да го накарате да спи с вас и вашето, бъдете непоклатим! А ако вече сте такъв и хората действително не могат да ви поклатят, следвайте нашите инструкции макар и само за да ни накарате да се стъписаме, че някой го прави.

И не забравяйте: ако върху вас могат да се опънат 10 хавлии, това също си е тяло за плаж.

 
 
Коментарите са изключени за Тяло за плаж по лесния начин

Повече информация Виж всички