shareit

Той е тук! Вижте първия трейлър на новия Джеймс Бонд!

| от |

Някъде през нощта вчера, Sony пуснаха първия тийзър/трейлър на новия предстоящ филм за Джеймс Бонд.

Най-известният британски шрионин се появява на екран за 24 път, като Даниел Крейг влиза в ролята за 4 път. Режисурата отново е на Сам Мендес, човекът, който стои и зад последния Джеймс Бонд „Коорднати: Скайфол“.

Сюжетът на новата част на филма за Джеймс Бонд не е особено ясен, след като хакери откраднаха сценария на филма и го пуснаха онлайн и екипът беше принуден да смени някои от основните елементи. От студиото разкриха единствено, че този път 007 ще получи съобщение от миналото си и заради него ще тръгне да търси тайна криминална организация.

В оригиналната книга на Ян Флеминг, SPECTRE е акроним на Special Executive for Counter-Intelligence, Terrorism Revenge and Extortion (Специални изпълнители за контраразузнаване, терористични атентати и изнудване), а в нея участва един от най-известните злодеи на поредицата – Ернст Блофелд. До този момент 8 актьора са играли известния злодей, като най-популярен сред тях е Доналд Плезънс, който играе злодея в „You Only Live Twice“, където 007 е изигран от Шон Конъри.

Още не е много ясно дали Ернт Блофелд ще е Кристоф Валц, който играе човек от миналото на Джеймс Бонд или не, макар слуховете вече да потвърждават тази новина.

Новият Джеймс Бонд филм трябва да се появи по кината на 6 ноември тази година.

Първо тийзърът излезе в Туитър профила на филма:

Веднага след това се появи и онлайн. Ето го:

 
 
Коментарите са изключени за Той е тук! Вижте първия трейлър на новия Джеймс Бонд!