shareit

Стойчо Младенов: „Ако вкарам ЦСКА в Шампионската лига, Сити трябва да ме вземе с частния самолет“

| от |

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов размаха пръст на Александър Томов. Босът на „червените“ заяви, че трябва да се гони участие в груповата фаза на Шампионска лига, предаде topsport.bg.

„Ако ЦСКА успее да влезе в групите на Шампионска лига, каквато цел постави нашето ръководство, от Манчестър Сити трябва да дойдат с частния самолет и да ни открадат целия спортно-технически щаб. Те хвърлят стотици милиони, за да постигнат тази цел, а ние със жълти стотинки я гоним. Струва ми се, че малко избързваме с целите. Това ще внесе напрежение в клуба. Целите са едно, реалностите – друго“, заяви Младенов.

Треньорът на ЦСКА е силно разтревожен заради борбата за титлата на България с богаташите от Лудогорец. Проблемите на Левски пък били по-малки от тези на „армейците“.

„Притесненията ми в тази битка за титлата си остават. Изправяме се срещу клуб с милиони. Клуб, на който нищо не му липсва. Треньорът там иска ляв бек и му се купува такъв за милиони. Това е положението.

Всеки един клуб заслужава уважение, в това число и Левски. „Сините“ имат пари, стадион – нямат като нашите проблеми. Да, минават през труден период, но са далеч от това, през което минахме ние“, коментира Стойчо.

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов не пропусна да коментира и наболелия въпрос с телевизионните права и платеното излъчване на „А“ група. Екзекутора говори за Венци Стефанов. Последният заяви, че още в началото на сезона е трябвало зрителите да се бръкнат в джоба, за да гледат български футбол.

„Венци Стефанов няма какво да го коментирам. Той не таи нищо лошо в душата си, а и всички знаем за една негова дружба. Да и той иска повече пари от ТВ правата и сигурно е прав – неговият отбор е много гледан“, ироничен бе Младенов.

 
 
Коментарите са изключени за Стойчо Младенов: „Ако вкарам ЦСКА в Шампионската лига, Сити трябва да ме вземе с частния самолет“