shareit

Стивън Джерард облича фланелката на Селтик?

| от |

Трансферът е на път да се случи през 2016-та

Полузащитникът Стивън Джерард може да се върне на Острова в началото на 2016 г. Ръководството на Селтик ще направи опит да вземе халфа под наем в началото на 2016 г., пише „Sunday People“.

Паузата в американския шампионат започва през декември и продължава до началото на март. Джерард след края на сезона ще напусне Ливърпул и ще премине в Лос Анджелис Галакси като свободен агент.

Той обаче не планира да се отказва и иска да се завърне за един последен път на Острова, като в края на годината ще обмисля опциите пред себе си. Но отиването в Глазгоу не е за изключване.

Още като стана ясно, че Джерард ще отиде в САЩ в началото на годината, веднага се заговори, че именно Ливърпул ще си го върне под наем през декември. Но засега тази опция не е официално обсъждана от мениджъра Брендън Роджърс.

Очаква се след края на кариерата си полузащитникът да се ориентира към пост в мърсисайдския клуб, като има някаква договореност за това със собствениците на Ливърпул, но все още нищо не е официално. / Топспорт

 
 
Коментарите са изключени за Стивън Джерард облича фланелката на Селтик?

Повече информация Виж всички