Ето една негова рецепта:
Скариди с чесън от Испания
Продукти за една порция:
6 тигрови скариди
Зехтин
2 скилидки чесън
Сол на вкус
Малко люта чушка (по желание)
2 стръка магданоз за декорация
Начин на приготвяне:
Скаридите се почистват без опашките. Малък глинен съд се слага на котлона и в него се налива зехтин, добавят се 2 скилидки чесън, нарязан на филийки, сол на вкус и по желание – малко люта чушка. Добавят се скаридите и се пържат до порозовяване. Когато са готови, се свалят от котлона и се поръсват със ситно нарязан магданоз.
Рецептата е част от кампанията „Многообразието е вкусно” на Сдружение „Мулти култи колектив”. Вижте още автентични рецепти от целия свят тук – http://multikulti.bg/tasty/