shareit

Скандална оперна певица в руския парламент

| от chronicle.bg |

Русият президент Владимир Путин е известен със склонността си да се обгражда с интересни личности, а партия „Единна Русия“ крие в себе си многообразие от таланти – актьори, музиканти и различни артисти.

Нито един от тях обаче не притежава данните на Мария Максакова – красивата оперна певица, която през 2011 година се впусна в политиката. Именно на нея руското издание “Лайф” посвещава цяла статия с разголена фотосесия, в която бременната депутатка показва коремчето си преди да роди…не само.

Максакова е гост-солист в Балшой театър и солист в Марийнската опера. Участвала е в телевизионни предавания и няколко филма, сред които „Сибирският бръснар“ на Никита Михалков. Тя е дъщеря на актрисата Людмила Максакова и внучка на Мария Петровна Максакова – известна съветска оперна певица. Родена е в Мюнхен, но прекрарва детството си в околностите на Москва.

Кариерата й на депутат започва през декември 2011 година, когато става член на Държавната дума като част от партията на Владимир Путин „Единна Русия“. Тя е известна с провокативно поведение и негативни реакции към закони, предлагани и приемани от „Единна Русия“.

Списанието отбелязва, че наскоро тя е станала майка за трети път и е родила в Санкт Петербург син, кръстен Иван. Два месеца преди раждането си, тя прави фотосесия за списанието. В статията към фотосесията се посочва, че Мария Максакова е известна със способността си да шокира публиката – година по-рано тя е сключила брак с колегата си депутат от„опозицията“ – „комунистът“ Денис Вороненков.

Бракът беше отбелязан като първият в историята между представители на различни политически партии. На тържеството присъстваха представители от цялата Държавна дума, включително опозицията, а Максакова пя в дует с говорителя на долната камара в парламента – Сергей Наршикин.

Максакова предизвика скандал и с това, че се противопостави на руския антигей закон. Според певицата налагането на т. нар. закон срещу пропагандата на нетрадиционни сексуални отношения сред малолетни и непълнолетни вреди на инвестиционния климат в Русия. Според нея приемането му води до негативно отношение към руските артисти, които работят на Запад. Тя гласува „въздържал се“ и при приемането на закона, който забранява дейността на политически активни неправителствени организации, които получават пари от американски граждани и организации.

Вижте в галерията нейната разголена фотосесия за руското списание „Лайф“.

 
 
Коментарите са изключени за Скандална оперна певица в руския парламент

Повече информация Виж всички