Сексуален хороскоп 2014 – мъж Дева

| от |

horoskop-qsnovidstvo-naberi-191977-za-vsichki-operatori-bez-kod-0-96-zodiq-deva-ili-izprati-sms-s-tekst-deva-na-nomer-191977-okultni-gr-sofiq

Какво трябва да знаем за мъжът Дева в секса?

Ако държите да се запознаете с мъж Дева, как да го свалите? Да… това е доста труден въпрос, дори и за звездите, защото точно с мъж Дева не е лесно да се запознае човек, а да не говорим и да излезете на среща. Ще ви дам полезен съвет, който е подплатен, освен от звезден и от собствен опит. Въпреки общоприетото правилото, че жените избират мъжете, така е при повечето зодии, дори и в животинското царство. Затова мъжките екземпляри в природата са по красиви от женските. Няма съмнение, че лъвът е по-красив от лъвицата, паунът, петелът и т.н. Но за мъж Дева, тази максима за съжаление, не важи. Но, не бързайте със заключенията. Мъжът Дева трябва първо да хареса жената, за да излезе с нея. А какви жени харесва? Труден въпрос, много е придерчив, но все пак може да дадем известна насока. Пада си по уравновесени мацки, с грация. Освен това се възхищава на интелект и таланти, за да ви обърне внимание, ако имате такива – демонстрирайте ги. Ако вземете инициативата в свои ръце и го поканите на среща, избягвайте да го водите в прекалено скъпо място. Прахосничеството не му прави добро впечатление и това не е начинът да стигнете до сърцето му. Ето и един нестандартен съвет от звездите, тъй като е неспасяем работохолик, ако го замъкнете на някакво служебно събитие, наистина ще спечелите червена точка.

Ерогенната им зона е коремът. Галене и целувки по коремчето, звездите препоръчват като увертюра преди секс. Ако това се случи и под душа – ще е най – добре.

 
 
Коментарите са изключени за Сексуален хороскоп 2014 – мъж Дева