shareit

Седмичен хороскоп: Време е да отмятаме задачи

| от Селена Астро |

Понеделник и вторник Луната ще преминава през знака на Телеца, което ще направи тези два дни подходящи за кулинарни занимания, разпределение на бюджета, преразглеждане на ценностите и установяване на приоритети. Не е изключено да сме доста взискателни, както към себе си, така и към заобикалящите. Поради тази причина е важно да успеем да намерим начин да се отпуснем и поглезим.

Най-комфортно и в кожата си през тези дни ще се чувстват земните знаци Телец, Козирог и Дева, както и хората с лични планети или асцендент в тези знаци. При тях е възможен значителен пробив във важна за тях сфера, както и постигане на признание от околните, както в личен, така и в професионален план.

Сряда и четвъртък Луната ще преминава през Близнаци и заради това й разположение е възможно да станем доста по-приказливи и общителни. Тези дни са подходящи за кратки пътувания, спортни занимания, провеждане на важни разговори, впускане във флиртове и любовни закачки.

Тези два дни ще са най-успешни за въздушните знаци Водолей, Везни и Близнаци. Голяма част от тях ще успеят да намерят своето място сред заобикалящата ги среда и ще осъществят отдавна жадуван професионален или личен напредък. Те ще отмятат задачите и ангажиментите си с лекота и ще са като един вид пътеводна светлина на останалите.

Петък и събота Луната ще пребивава в знака Рак и този период ще е идеален за изкарване на време с партньора или с близък до сърцето ни човек. Бихме могли също така да изгладим конфликти и изясним гледни точки. Ще сме по-спокойни, безпристрастни и уравновесени от обикновено и няма да сме чак толкова фиксирани в собствените мнения и становища, което значително ще улесни комуникацията ни с другите хора.

Неделята Луната ще се намира в знака Лъв и поради тази причина бихме могли да използваме неделята за игри с децата, спортни занимания, ходене по различни мероприятия, като кино, театри или изложби, както и за творческа работа и демонстрация на таланти.

През цялата седмица много силно ще усещаме квадратурата между Меркурий, планетата на разума и комуникациите, която в момента се движи ретроградно през знака Козирог и Уран, небесното тяло символизиращо независимостта и внезапните промени.

От една страна този аспект предполага, че на моменти няма да се чувстваме особено добре в кожата си и ще имаме чувството, че сме притиснати от обстоятелствата и рутината в ежедневния ни живот. Ще търсим повече свобода на движение и контрола от другите никак няма да ни се услажда.

От друга страна не е изключен и обратния сценарии, т.е. ние да се опитваме да държим ситуациите, в които попадаме под контрол и да се опитваме да напътстваме някого, за когото имаме чувството, че ни се изплъзва и не действа според нашите представи.

При всички случаи ще ни се наложи под една или друга форма да отмятаме задачи или да се стиковаме с хора, които имат различен подход към работата или ежедневните дела от нас, което доста ще ни притесни и обърка и е добре да сме максимално търпеливи и да се стараем да търсим ползи в изникващите възможности, дори на пръв поглед обстоятелствата около нас да изглеждат безнадеждни. Добре е да се ослушваме какво ни казват другите, понеже чужд опит, мнение, коментар или съвет от тях може да се окаже ключов за бъдещото ни развитие или за решаването на отдавна тормозещ ни проблем.

Най-силно ще действа аспектът на кардиналните знаци Козирог, Овен, Рак и Везни, както и на хората с асцендент или лични планети в тези знаци. По всяка вероятност те ще усещат силна нужда да разширят хоризонта си чрез пътувания, активна комуникация с нестандартни хора или с учене на нови неща. Важно е обаче да са внимателни със средствата за комуникация и транспорт и да не предприемат рискови маневри с автомобилите си, понеже ще има риск от инциденти и неразбории на пътя.

 
 
Коментарите са изключени за Седмичен хороскоп: Време е да отмятаме задачи