shareit

Седмичен хороскоп: Венера ни предразполага към флиртове и изневери

| от chronicle.bg |

Седмичен астрологичен обзор (от 23.05. до 29.05.)

Понеделник и вторник до обяд Луната ще се намира в знака Стрелец, което й разположение ще направи повечето от нас много оптимистични и доста по-широко скроени от обикновено. Периодът е подходящ за общуване с чужденци, пътувания в чужбина, занимания с правни или философски въпроси, както и за трупане на информация от различни източници.

Най-добре се очаква да се чувстват огнените знаци Стрелец, Овен и Лъв, както и хората с лични планети и Асцендент в тези знаци. Възможно те да се решат да предприемат решителни стъпки във важна за тях посока.

От вторник на обяд до четвъртък включително Луната ще преминава през знака Козирог. Поради тази причина е възможно да имаме усещането, че не срещаме нужното разбиране в околните и сме под една или друга форма подтиснати от тях.

Дните няма да са много подходящи за подаване на документи, провеждане на важни разговори, правене на зъби или хирургични интервенции в областта на костите, ставите или ушите, но за сметка на това ще са идеални за занимания със строителна или ремонтна дейност, както и за всякакви активности, които изискват прецизност, строгост и дълбочина.

Петък и събота Луната ще пребивава в знака Водолей, най-независимия и оригинален знак от зодиака, което ще направи тези два дни доста динамични и раздвижени. Много е вероятно случайно да се натъкваме на интересни и нестандартни хора, които ще внесат нотка свежест в ежедневния ни ритъм на живот и под една или друга форма ще го обогатят. Дните са също така подходящи за занимания с нови технологии, политика, телевизия, както и за активни социални дейности или групови занимания.

Неделя Луната ще се намира в Риби, знакът който отговаря за хаоса, неяснотата и объркването. Много е вероятно да сме доста мечтателни и не наясно със себе си през деня, поради което нещата, с които се захващаме ще се размиват и протакват и поради тази причина не е добре да предприемаме първи крачки, да провеждаме важни разговори, да подписваме договори, да подаваме документи, да закупуваме или продаваме стоки, да изясняваме отношения или да се подлагаме на медицински интервенции.

От 24.05 до 17.06 Венера, планетата на любовта и разбирателството ще преминава през знака Близнаци, най-любопитния, общителен и нетърпелив знак от зодиака.

Много е вероятно докато планетата на любовта преминава през него голяма част от нас да имат сексуални забежки, горещи флиртове, както и избухване на силни страсти. При хората, които са сериозно обвързани, не са изключени извънбрачни флиртове или закачки, които биха могли да доведат до ревност при партньора.
Особено палави през периода ще са въздушните знаци Везни, Близнаци и Водолей, както и хората с Асцендент или лични планети в тези знаци. При тях може да се очаква много емоционален и изпълнен с патос подход към любовта. Не е изключено да стартират връзка или сериозно да задълбочат отношенията си с човек, на когото държат. При всички случаи ще им се отдават драматичните любовни излияния и романтичните обяснения.

 
 
Коментарите са изключени за Седмичен хороскоп: Венера ни предразполага към флиртове и изневери

Повече информация Виж всички