shareit

Седмичен хороскоп: Понеделник идва с хаос и разсеяност

| от Селена Астро |

Седмичен астрологичен обзор (от 02.05. до 08.05)

Седмицата започва с Луна, преминаваща през знака Риби. Поради тази причина е възможно понеделник и вторник да сме доста объркани и разсеяни. Няма да ни е лесно да се организираме и да сме достатъчно ефективни, но също така не е изключено и в обстоятелствата около нас да цари хаос и по един или друг начин всичко, с което се захващаме, да се размива и протака.

През тези дни най не във форма ще бъдат подвижните знаци Риби, Стрелец, Близнаци и Дева, както и хората с лични планети или асцендент в тези знаци. На тях ще им е изключително трудно да реагират обективно на ситуациите, в които попадат, понеже ще са с изострена чувствителност и емоциите силно ще влияят на преценките им. Ще са склонни да приемат приказките и действията на околните лично и дълго ще ги обмислят и преживяват, ако не са в синхрон с техните. За тези знаци е добре да намерят време за разпускане и отделяне от стреса, понеже иначе съществува риск да реагират първосигнално на ситуациите, в които попадат и заради това да си навлекат излишни неприятности.

Сряда и четвъртък Луната ще се намира в знака Овен и този транзит ще направи тези два дни изключително подходящи за спортни активности, авантюризъм или отстояване на позициите.

През периода най-комфортно ще се чувстват огнените знаци Овен, Стрелец и Лъв, както и хората с лични планети и Асцендент в тези знаци. Те ще успеят да постигнат значителни личностни успехи и ще направят пробив за нещо, за което отдавна са имали желание. Много е вероятно също така да срещнат хора, които да ги подкрепят и да им помогнат в начинанията.

Петък и събота Луната ще преминава през знака Телец, като в петък в 22.30 настъпва новолуние в същия знак, защото тогава движението на Луната съвпада с това на Слънцето. Това разположение ще направи тези два дни неподходящи за начало на дейности, започване на финансови операции, сключване на сделки, въвеждане в ход на планове с цел бъдеща реализация, както и подписване на договори или купуване на важни неща.

Най-добре е да използваме периода за правене на равносметка и изготвяне на бъдещ план или стратегия, с които бихме могли да напреднем в избрана от нас посока.

Заради съвпада на двете небесни тела е възможно да сме прекалено едностранчиви и да не виждаме противоположната гледна точка. Поради тази причина е важно да избягваме спорове или конфронтации със заобикалящите. Най-добре е да се фокусираме върху себе си и търсенето на вътрешен баланс, а не върху другите и изискванията ни към тях.

Най-напрегнат ще бъде периодът за фиксираните знаци Водолей, Скорпион, Лъв и Телец. При тях са възможни трудности и неразбирателства покрай заобикалящите, които не е изключено да ги обезверяват на моменти. Най-важното за тях е да се концентрират върху собствените задачи и да не си позволят да загубят почва под краката, отстоявайки се на всяка цена за неща, които нямат кой знае какво значение, и заради които могат да развалят отношенията си с важни за тях хора.

В неделя Луната ще навлезе в Близнаци и заради това й разположение е възможно да станем доста по-приказливи и общителни. Денят ще бъде подходящ за активно ползване на средства за комуникация и транспорт, кратки пътувания, спортни занимания, провеждане на важни разговори, впускане във флиртове и любовни закачки.

Неделята ще бъде най-успешна за въздушните знаци Водолей, Везни и Близнаци. Голяма част от тях ще успеят да намерят своето място сред заобикалящата ги среда и ще осъществят отдавна жадуван професионален или личен напредък. Те ще отмятат задачите и ангажиментите си с лекота и ще жънат успехи, както на професионалното, така и на личното поприще.

 
 
Коментарите са изключени за Седмичен хороскоп: Понеделник идва с хаос и разсеяност