shareit

Руски зоопарк съди рекламна компания заради енот в еротично видео

| от chronicle.bg |

Московски зоопарк съди рекламна компания, използвала енот от зоопарка в еротична фотосесия.

Енотът Томас е „травматизиран“ и се върнал в парка с нездраво увлечение към женските гърди, след като студио Арт-Мск го наема за фотосесия. Всичко започва през миналата година, когато компанията наема Томас за свой проект, но без да информира служителите на зоопарка за подробностите.

„Животните не са играчки“ е частен зоопарк, който разрешава на посетителите на пипат животните. Сега собствениците съдят рекламното студио не само заради Томас, но и заради накърняване на репутацията на целия вид.

Ищците считат за неприемливо миещата мечка да бъде използвана във видео и заснета с гола жена.

“Снимайки го с гола жена, подсъдимият е причинил вреди на цялата популация на енотите. Сега всеки, който види видеото или снимките, директно ще асоциира енотите с еротика”, допълват от зоопарка.

Арт-Мск наема Томас за снимки миналия август, но без да информира зоопарка, че животното ще позира с гола жена. Видео и сними, публикувани непосредствено след фотосесията обаче разкрили, че енотът е ползван за снимки с гола жена. Във видеото тя е в нещо като война с енота за парче плат, което явно е сутиенът й. След като призовали фирмата да свали снимките, а тя отказала, мениджърите на зоопарка предприели правни действия.

След снимките Томас се върнал в зоопарка затворен в себе си, спял в ъгъла и всеки път, когато види жена, се протягал към гърдите й. Според представителите на зоопарка, Томас е бил научен да посяга към женските гърди с малки награди. Всеки път, когато протегне лапи към женските гърди, той чака награда.

Рекламната кампания отхвърля обвиненията и ги определя като абсурдни. Според тях видеото не е еротично, защото е насочено към реклами в национален ефир. Те твърдят, че самият енот е откраднал сутиена на актрисата и се е скрила под леглото. Те не взели насериозно заплахите за съд от зоопарка.

 
 
Коментарите са изключени за Руски зоопарк съди рекламна компания заради енот в еротично видео