shareit

Реваншът Фюри – Кличко може да е на яхта

| от chronicle.bg |

От 80-хилядния „Уембли“ реваншът между Тайсън Фюри и Владимир Кличко може да се проведе на супер яхта на арабски шейх като частно парти за милиардери.

„Шейхът иска мачът да се състои по време на ексклузивен круиз, като на борда да присъстват 120 богаташи, които да платят по 1 млн. долара всеки. Без телевизии, без журналисти. Само някои от най-богатите хора на планетата. И беше повече от сериозен в намерението си“, каза Тайсън.

„Владимир е ОК, аз съм още по-навит, защото ще взема лъвския пай от тези пари – 82 млн. Основният проблем си остава, че феновете няма да могат да гледат“, добави той.

Но отказът на Амир Кан да се бие с Кел Бруук на 4 юни отваря отлична възможност на Фюри да приеме Кличко в Лондон. Промоутърът на Бруук е запазил „Уембли“ за тази дата и Тайсън може да се възползва от стечението на обстоятелствата.

„Перфектно е, ако стане така. Изглежда, че боят ни ще е през лятото, а началото на юни е просто идеално. Имам достатъчно време да се подготвя и ще е преди раждането на второто ни дете през юли.“

По този начин боксьорът отрече и слуховете, че битката вече е спазарена за стадион в Германия.

„Нищо още не е договорено. Преговаряме с две локации в Близкия изток, Абу Даби и Катар, „Кроук парк“ в Дъблин, „Уембли“ и едно съоръжение в Германия. Ако трябва да съм честен, след първия мач в Дюселдорф, е правилно Владимир да върне визитата и да дойде в Англия. Въпреки че, където и да е мачът, пак ще го бия. Но този път ще го нокаутирам, защото ще напада и ще се открие“, убеден е Фюри.

 
 
Коментарите са изключени за Реваншът Фюри – Кличко може да е на яхта