shareit

Песента на Адам Лавин и Кийра Найтли – „Lost Stars“ с анимирано видео

| от |

Може тази година претендентите за Оскар в категория музика да не са толкова ярки и хитови като миналогодишните, но за сметка на това има страхотни попадения. Сред тях са инди дуото Tegan&Sara, Джони Леджънд и Common, Глен Кембъл и прочие нови артисти.

И макар да е почти сигурно, че Джони Ледежънд и Common ще вземат наградата, както се случи на Златните глобуси, макар феновете да са на твърдото мнение, че Lorde заслужаваше тази статуетка, то един от фаворитите на публиката е песента „Lost stars“ в изпълнение на Адам Ливайн и Кийра Найтли от филма „Begin again“.

Инди-лентата разказва за текстописец и гаджето й музикант, което я зарязва след като става известен. Вместо да си тръгне, тя се запознава с полу-фалирал продуцент, който чрез нея вижда шанс да оправи кариерата си. Лентата е лека и приятна, и почти всеки гледал я, е на мнение, че дори и тя да не ви хареса, то няма как да останете безучастни към саундтрака.

Може би затова парчето „Lost stars“ – в изпълнение на Адам Лавин и Кийра Найтли получи номинация за Оскар и вокалът на Maroon 5 дори ще го изпълни на церемонията. В оригинал песента е написана от двама от членовете на New Radicals – Грег Александър и Даниел Брисбоа в колаборация с Ник Лашли и Ник Саутууд.

Парчето получи ново анимирано видео, което може да видите тук:

Вижте изпълнението на песента на Адам Лавин:

Ето и това на Кийра Найтли:

 
 
Коментарите са изключени за Песента на Адам Лавин и Кийра Найтли – „Lost Stars“ с анимирано видео