shareit

Sneak peek: новите татуировки на Анджелина

| от chronicle.bg |

При последното „официално броене“ татуировките на Анджелина Джоли бяха 17. Включително най-новата от декември.

Но след първите снимки от новия й филм First They Killed My Father, по тялото на актрисата бяха забелязани още три. Много от татусите на Анджелина са символ на връзката с децата й като най-новите попълнения не правят изключение. Те са трайбъл татуировки, които пасват като стил на Камбоджанската татуировка, която Джоли има на лявото си рамо. Тя си я направи когато осинови сина си Мадокс.

Филмът First they killed my father е създаден по мемоарите на камбоджанския писател и борец за правата на човека Лунг Юнг. Това е личен проект на Анджелина, който се режисира директно за Netflix. Източник, близък до актрисата, потвърди пред списание People, че новите дизайни на гърба й са „будистки благословии за мир, любов и успешен живот“ и ако наистина са трайбъл татуировки, Джоли вероятно си ги е направила при будистки монаси. Тя отдавна е запозната с най-добрите татуисти в света. Преди време актрисата летя два пъти до Банкок, за да си татуира специална будистка песен с благословия. Същият тайландски татуист й нарисува огромния бенгалски тигър в чест на камбоджанското й гражданство през 2004г.

Съпругът на Анджелина, Брад Пит, също има няколко татуировки, а актрисата наскоро заяви, че децата им определено имат интерес да се сдобият с малко мастило по техните собствени тела.Вече ме питат за татуировките„, каза Джоли пред Radio Times миналата година. „Как да им кажа „не“? По-трудно е между бащите и дъщерите. Поради някаква причина бащата се афектира, щом стане дума дъщеря му да си направи татуировка. Но Брад няма нищо против решенията на нашите момичета – като гъба в ръцете им е„, коментира Джоли.

Независимо от мнението ви за татуировките, едва ли който и да е от нас може да твърди, че тези на Анджелина я загрозяват. Вижте галерия с нейните татуси

 
 
Коментарите са изключени за Sneak peek: новите татуировки на Анджелина