shareit

Нови подробности за самоубийството на Робин Уилямс

| от |

Представителят на офиса на шерифа в окръг Марин, щата Калифорния, лейтенант Кийт Бойд, включен в разследването на самоубийството на актьора Робин Уилямс, изнесе нови данни за това как е било открито тялото му, съобщава агенция Ройтерс, ситиран от БТА.

63-годишният Уилямс е бил открит от личната си помощница по обяд в понеделник в спалнята му. Той е висял на колан, провесен между вратата на килера и рамката на вратата в седнало положение, малко над пода. „Личната помощница на г-н Уилямс се разтревожила към 11.45 часа, след като той не отговорил на почукванията й на вратата на спалнята му“, заяви Бойд. „Областта на лявото му рамо се е докосвала до вратата, докато тялото му било перпендикулярно на нея, във висящо положение“, уточни лейтенантът.

Когато трупът Уилямс бил открит, той било изстинал и носел белези на вкоченяване /rigor mortis/. Това означава, че смъртта е настъпила часове преди това. Първоначалната причина за смъртта на актьора била определeна като задушаване вследствие на обесване. Било намерено в близост до трупа и джобно ножче, с което били нанесени прорезни рани на лявата китка на Уилямс. По ножчето и ръката на покойника имало следи от засъхнала кръв. Бойд не уточни дали Уилямс е оставил предсмъртно писмо и дали при самоубийството са били употребени алкохол или наркотици. По думите му пълното токсикологично изследване на тялото на покойника ще отнеме между две и шест седмици.

 
 
Коментарите са изключени за Нови подробности за самоубийството на Робин Уилямс

Повече информация Виж всички