shareit

Муха върху веждата на Клинтън – темата след втория дебат в САЩ

| от chronicle.bg, по БТА |

Една от темите от предизборните телевизионни дебати в САЩ, дискутирани в социални мрежи като Туитър и Фейсбук, неочаквано се оказа муха, кацнала на лявата вежда на Хилари Клинтън – кандидатката на Демократическата партия за Белия дом. Клинтън се изправи срещу Доналд Тръмп във втори дебат от предизборната надпревара в САЩ.

„Социалните мрежи се възбудиха от инцидента с мухата на лицето на Клинтън“, пише изданието Hill. То публикува и видеоклип, показващ насекомото, кацнало на лявата вежда на бившия държавен секретар – кандидатката „дори не се опита да го пропъди“.

Цитиран в материала потребител на социалните мрежи твърди, че съперникът на бившата първа дама Доналд Тръмп „нарочно накарал мухата да попречи“ на демократката.

„Най-зорките“ интернавти отбелязват, че насекомото „хвърчало около Тръмп, но накрая избрало за цел Клинтън“, защото „се страхувало да застане лице в лице срещу републиканеца“. А в редица шеговити анкети след дебата сред потребители на Туитър печели мухата, макар и с минимална преднина пред двамата кандидати за президент.

Третият словесен двубой между милиардера и бившия държавен секретар е насрочен за 19 октомври в Лас Вегас, Невада.

 
 
Коментарите са изключени за Муха върху веждата на Клинтън – темата след втория дебат в САЩ