shareit

Мондиалът идва със специален сайт

| от |

Screenshot_6

Остава точно седмица до началото на най-голямото футболно събитие за годината – световното първенство в Бразилия. Поради тази причина Sportal.bg ще зарадва почитателите на най-популярната игра със специален сайт за Мондиал 2014.

Там ще можете да намерите най-подробната информация за всичко около Световното, като цялостна програма по дати и часове, мачове, стадиони и др. Освен задължителните ежедневни новини за всичките 32-ма участници, ще намерите в страницата на всеки един отбор подробна визитка с интересни данни, 23-та играчи, резултатите от квалификациите, както и най-новите новини, галерии, видео материали, фотогалерии.

Ще можете да се запознаете с много информация за предишните световни първенства и легендите на турнира. Добавили сме база от данни с резултати и голмайстори от всичките досегашни 19 първенства на планетата от 1930-а година насам. Във всяко едно от изминало първенство, ще намерите информация за случилото се, всички мачове, статистика и идеалния отбор.

В сайта ще може да намерите резултатите от мачовете от абсолютно всички квалификациите на всеки един континент за Бразилия 2014. Не сме пропуснали да ви информираме за стадионите и градовете домакини на форума, главните съдии на шампионата, топката и талисмана. В рубриката „Знаете ли, че…“ ще откриете много любопитни факти около сегашния и предните Мондиали, а в анкетата можете да дадете мнението си по някой актуален въпрос. В секция булевард пък са пикантните подробности, които неизменно съпътстват всеки подобен форум. Малко преди и след началото на шампионата очаквайте и още изненади, за които ще ви информираме своевременно.

[youtube id=“wdd-PEE5UNE“ width=“667″ height=“356″]

 
 
Коментарите са изключени за Мондиалът идва със специален сайт