shareit

Мъж и жена разстреляни в София

| от |

Разстреляни мъж и жена са открити тази вечер в столичния квартал „Витоша“, предаде БНР. Става въпрос за Митко Дамянов, строителен предприемач от София и съпругата му Наталия Дамянова. Двамата са открити около 20.30 ч. от мъъж, който е преминавал по улица „Йоан Стубел“ пред жилищната кооперация, в която живее смейството. Малко по-късно на мястото пристигат екипи на полицията, както и цялото професионално ръководство на МВР, в лицето на главния секретар на министерството Светлозар Лазаров на шефа на „Охранителна полиция“ Тодор Гребенаров.

Съседи разказаха, че преди време Митко Дамянов се занимавал със строителен бизнес, в последните години обаче се е занимавал с друга дейност, която хората не уточняват.

Най-вероятно става въпрос за поръчков разстрел, тъй като се предполага, че убиецът е издебнал семейството пред блока, в който то живее, изчакал е мъжът и жената да слязат от автомобила им, открил е огън по тях, след което е избягал.

Мястото е изключително тъмно и затова е извикан и екип на пожарната, който да освети мястото на двойното убийство, за да могат следствените екипи от СДВР да свършат своята работа.

Справка в архивите наистина показва, че преди време Митко Дамянов се е занимавал със строителен бизнес. Името му обаче се свързва и с десетки недоволни граждани, които твърдят, че бизнесменът е взимал пари „на зелено“ за строежи, а след това не е изпълнявал уговорките си.

 
 
Коментарите са изключени за Мъж и жена разстреляни в София