shareit

Лицето на Оливия Уайлд

| от chronicle.bg |

Помните ли красивата барманка от „Orange county: кварталът на богатите“? А бисексуалната лекарка от „Доктор Хаус“? Да, няма как да не я помните.

Оливия Джейн Кокбърн е родена на 10 март 1984г. в Ню Йорк. Произхожда от семейство на потомствени журналисти – майка й, Лесли Кокбърн, е журналист с голям опит и продуцент на предаването „60 минути“ по CBS, баща й, Андрю Кокбърн, е специалист по национална сигурност, автор на много книги по темата. Чичовците на Оливия – Александър и Патрик също са известни журналисти, както и дядо й – Клод Кокбърн.

Оливия обаче не се изкушава от журналистиката и от двегодишна иска да стане актриса. Фамилията, която използва като псевдоним, е вдъхновена от писателя Оскар Уайлд.

Известна е освен в ролите си в сериалите „Orange county: кварталът на богатите“ и „Доктор Хаус“, с участието си в „ТРОН: Заветът“ (2010),“ Дилъри на време“ (2011), „На Рим с любов“ (2012), „Тя“ (2013), а отскоро и в сериала „Винил“ (2015).

Красотата й не остава незабелязана и през 2009 г. е отличена на първо място в класацията „Maxim magazine’s Hot 100“.

Оливия има един брак зад гърба си с фотографа и режисьор Тео Русполи, а от 2012 г. живее с актьора Джейсън Съдейкис, от когото има едно дете.

Вижте тайните на нейната красота в галерията. Перфектна за красива петък вечер.

 
 
Коментарите са изключени за Лицето на Оливия Уайлд