shareit

„Левски“ получи лиценз за евротурнирите

| от |

„Левски“ получи лиценз за участие в европейските клубни турнири от Българския футболен съюз (БФС).

Изключително дългата сага с погасяване на задължения към футболисти, треньори и други лица явно вече е приключила, защото ръководството на „сините“ се похвали с лиценза си на клубния уебсайт.

Както е известно обаче, за да играе в Лига Европа, „Левски“ трябва да победи „Черно море“ (Варна) във финалния мач от турнира за купата на България.

С огромна благодарност към привържениците за подкрепата и финансовата помощ на всеки левскар в кампанията „Левски е твой“ Ви информираме, че днес, 19-и май, получихме официално писмо от БФС, с което ни уведомяват за решението на Лицензионната комисия да даде лиценз на „Левски“ за турнирите на УЕФА за сезон 2015/2016 г. още веднъж всички, които носим гордо в сърцата си безпрекословната си обич към „Левски“, доказахме, че заедно можем да се справим с всеки проблем. Вашата подкрепа в бъдеще е все така нужна, за да изпълним поетите ангажименти и да осигурим заслуженото място на отбора в България и Европа, защото „Левски“ е над всички, и на всеки от нас, гласи съобщението на ръководството на „сините“, публикувано на клубния уебсайт.

Както е известно, получаването на лиценз за европейските клубни турнири е доста по-сложно от това за вътрешното първенство. Това пък означава само по себе си, че „Левски“ няма да има проблеми и за „А“ група. / БНР

 
 
Коментарите са изключени за „Левски“ получи лиценз за евротурнирите

Повече информация Виж всички