shareit

Кейли Куоко е на 30 и по-красива от всякога

| от chronicle.bg |

Актрисата от The Big Bang Theory Кейли Куоко изглежда по-добре от всякога на 30. Тя не се притеснява да говори за опита си с пластичната хирургия, раздялата с бившия й съпруг Райън Суитинг. Куоко е на корицата на декемврийския брой на списание Women’s Health.

„Преди години си оперирах носа. И гърдите – най-хубавото нещо, което съм правила“, казва тя. „Наскоро ми запълниха линия на шията, която имах от 12-годишна“, разказва Куоко. Според нея човек не само иска да обича себе си, но и да изглежда добре. „Не мисля, че трябва да го правиш за мъж или за някой друг, но ако те кара да се чувстваш уверен, това е невероятно“, разказва тя.

Що се отнася обаче до плочките на корема й и мускулестото тяло, казва, че всичко е истинско. Кейли Куоко казва, че вече не е на 21 и се налага да полага повече усилия. Диетата и тренировките са част от всекидневието й.

За да пази фигурата си, актрисата от „Осем прости правила“ практикува йога, за да се поддържа във форма, а и това й е помогнало да преодолее неочаквания развод с Суитинг през септември 2015 година след само 21 месеца брак. „Плаках много пъти по време на йога. Най-хубавото е, когато се потя толкова много, че никой не може да забележи“, казва тя и допълва, че всеки един човек има тежки момент.

Терапевтично й действа и любимият й спорт – ездата. Именно благодарение на това тя среща новата си половинка – Карл Кук. Двамата се запознават на демонстрация на конна езда.

Куоко посочва, че бу се омъжила отново. Надява се и някой ден да има семейство.

„Създадена съм да бъда майка“, казва тя.

Вижте в галерията Кейли преди и след операциите.

 
 
Коментарите са изключени за Кейли Куоко е на 30 и по-красива от всякога

Повече информация Виж всички