shareit

Искаме ризата на Джеймс Макавой от „Оскар“-ите!

| от chronicle.bg |

Едва ли церемонията по връчването на наградите „Оскар“ е място, където да си позволиш да съсипеш марков костюм и той да продължи да изглежда добре. Джеймс Макавой обаче знае как да го направи със стил.

В неделя актьорът е пристигнал на червения килим на „Оскар“-ите в черен смокинг Prada с безупречна бяла риза. Часове по-късно се появява на партито на Vanity Fair и бялата риза вече отрупана в червени подписи, сред които тези на знаменитости като Самюел Л. Джаксън, Сара Полсън и Бри Ларсън.

Преди известното афтър парти след наградите „Оскар“ на списанието Vanity Fair, Макавой разкрива историята на подписаната риза.

По думите му подписването е започнало, докато той е бил зад сцената на „Долби тиътър“ по време на награждаването.

„Погледнах надолу и видях червен маркер на земята, а около мен бяха Сам Джаксън и Бри Ларсън, и всички останали, затова просто казаха: „Хей, пичове, имате ли нещо против да разпишете ризата ми?“ И така получих автографи на ризата си.“ казва Макавой пред Vanity Fair.

„За щастие ще можем да я дадем търг за благотворителност.“

Сред другите имена, фигуриращи в списъка са това на Франсис Макдорманд, Шарлийз Терон и Майкъл Б. Джордан.

39-годишният актьор публикува снимка в Instagram след партито.

Засега не е ясно на коя организация мисли да предложи ризата си Макавой. В миналото е свързван с организации за детска благотворителност като Variety и Британския червен кръст.

Макавой беше на церемонията по връчването на наградите, за да връчи награда в категорията за „Най-добър звуков монтаж“, която отиде при „Бохемска рапсодия“.

 
 
Коментарите са изключени за Искаме ризата на Джеймс Макавой от „Оскар“-ите!

Повече информация Виж всички