shareit

Идва непреклонният Sonim XP7 Unlocked- смартфонът за приключения

| от |

Март месец донесе на търсачите на силни усещания дълго чакан подарък – новият смартфон Sonim XP7 Unlocked е вече на пазара. Една от най-забележителни характеристики на новия модел умен телефон безспорно е невероятният капацитет на батерията му, която издържа 41 дни в режим на изчакване и осигурява до 40 часа за разговори. Защитен е от удари и падане, издържа на всякакви температурни амплитуди, новият Sonim е и абсолютен водолаз – издържа на дълбочина до 2 метра.

Sonim XP7 Extreme е оборудван с 4-инчов сензорен екран с резолюция 480×800 пиксела, защитен със стъкло Gorilla Glass. Той би могъл да се управлява дори и с ръкавици. Моделът е защитен с грапава гумиране повърхност от удари и падане от височина до 2 метра. Със сигурност не се бои от прах, мръсотия и песъчинки, което го прави идеалния аксесоар за всички планинари, къмпингари и авантюристи.

Издържа на ниски и високи температури – в диапазона от -20°C до 55°C, а вибрациите мъ могат да се усетят дори в солена вода.

Sonim XP7 Extreme работи под управление на операционна система Android 4.4 KitKat и разчита на батерия с капацитет 4800 мАч, която позволява функционеирането на телефона месец без да се зарежда. Устройството стъпва на четириядрен процесор Qualcomm Snapdragon 400 с тактова честота 1,2GHz, допълнен от 1GB RAM и 16GB вградена флаш памет. Предвидени са 8-мегапикселова камера и безжични модули Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/r, Bluetooth 4.0, 3G и LTE.

Това със сигурност е един ултра здрав смартфон на компанията Sonim, който близо година набира финансиране в платформата Indiegogo. Моделът XP7 Extreme се позиционира като най-здравият смартфон под управление на Android и работещ в мрежи LTE.

Sonim XP определено не е най-големият красавец на външен вид, но дава усещане за сигурност, като ви дава и гаранция за издържливост и вярно приятелство в най-тежките ви походи и похождения.

Марката Sonim открай време е посветена на създаването на най-висококачествените и устойчиви телефони в комбинация с приложения, които позволяват на хората, работещи и се забавляващи се в екстремна среда да осъществяват обаждания с отлично качество на звука по всяко време и при всякакви условия. За Sonim XP& Unlocked потърси помощта на потребителите като стартира кампания за набиране на средства в платформата за споделено финансиране IndieGoGo.

 
 
Коментарите са изключени за Идва непреклонният Sonim XP7 Unlocked- смартфонът за приключения