shareit

И все пак тези футболисти са на еднаква възраст

| от |

Светът на футбола е пълен с мъже на еднаква възраст, които в никакъв случай не изглеждат като връстници. Руският сайт championat.com направи интересна подборка на най-впечатляващите контрасти между това, което е записано в паспорта и това, което е изписано на лицето.

footballers1

Суровата мутра на Диего Коща и сладникавото лице на Нури Шахин са в рязък контраст. Факт обаче е, че и двамата са на по 26 години.

footballers2

Неслучайно Фернандо Торес носи прозвището Хлапето. Дори и на 30 лицето му изглежда по детски, докато наборът му Ариен Робен прилича на 40-годишен чичка.

footballers3

Това е вече кулминацията. Вляво е 18-годишният юноша на Лацио, който изглежда като готов да се пенсионира. До него е връстникът му Ален Халилович. По документи и двамата са родени през 1998 г., но кой ли вярва.

footballers4

Визията на Ашли Йънг от МЮ оправдава името му. Той е доста младолик за своите 29 г. До него е също 29-годишният халф на Хондурас Хендри Томас. Какво ли е преживял, за да добие това изражение?

footballers5

Уейн Рууни винаги е изглеждал по-голям за възрастта си. Дори присаждането на коса не му помогна да си върне младежкия блясък. На 29 г. е и Грациано Пеле, но май никой не би повярвал в това.

footballers6

Томас Мюлер и Тео Уолкът са на по 25? Звучи като шега, но е факт. За своята кратка кариера Мюлер обаче е спечелил повече трофей от дълбоките бръчки по лицето си./ News7

 
 
Коментарите са изключени за И все пак тези футболисти са на еднаква възраст