shareit

HP с нов модел от серията HP LaserJet Pro M200

| от chronicle.bg |

Миналата година HP обяви шест бързи, достъпни и мобилно-управляеми монохромни принтери LaserJet Pro за малък и среден бизнес.

Обновената линия се състои от сериите M100 and M200 – стандартни и мултифункционални принтери HP LaserJets. Те са най-продуктивните в своя клас – с 15 до 20% по-висока скорост на печат при всеки от моделите.

От март 2017 г. HP добавя новия модел HP LaserJet Pro MFP M227fdn към тази серия.

HP LaserJet M227fdn Right Facing

HP LaserJet Pro MFP M227fdn е достъпен на всички пазари в Европа, Близкия Изток и Африка. Той комбинира едновременно възможност за разпечатване, сканиране, копиране и факс в една компактна форма, която пасва дори на най-тесните офис пространства.

Двустранният и едностранният печат са бързи, като първите страници се отпечатват за не повече от 7 секунди. Също така принтерът е съвместим с различни мобилни устройства, притежаващи функцията за разпечатване с едно докосване през NFC, Wi-Fi Direct или от iPad/iPhone, използвайки функцията AirPrint. MFP 227fdn се отличава с двуреден LCD екран. Устройството е налично на цена от €269.

Добавянето на HP LaserJet Pro MFP M227fdn към тази серия има за цел да улесни потребителите в условията на днешния мобилен и динамично променящ се свят, позволявайки лесно разпечатване от телефони, таблети и лаптопи. Новите лазерни принтери могат да помогнат на компаниите да намалят енергийните си разходи, като същевременно допринасят за глобалното устойчиво развитие с технологията HP Auto-On/Auto Off technology.

 
 
Коментарите са изключени за HP с нов модел от серията HP LaserJet Pro M200