shareit

Хотел в Лондон пресъздава атмосферата от вълшебния свят на Хари Потър

| от |

Почитателите на Хари Потър вече имат възможността да изпитат усещането за престой в Хогуортс благодарение на хотел в Лондон, който пресъздава атмосферата от приказния свят на момчето-магьосник, пише в. „Мирър“.

Тематичните стаи за гости в 163-годишния хотел „Georgian House“, който се намира близо до гара „Виктория“ в Лондон, са реплики на тези от филмовата поредица за Хари Потър.

Обзавеждането на „магьосническите стаи“ включва куфари, котлета, стъкленици с отвари и книги със заклинания. Хотелът осигурява и уникално посрещане на гостите със запалване на свещи и пускане на музика при влизането им в тематичните помещения.

От „Georgian House“ предлагат и „магьоснически пакети“, които включват обиколка на знакови забележителности от филмите, както и посещение на студиото на „Уорнър брадърс“ в близост до Лондон.

За удоволствието да усетят атмосферата от приказния свят на Хари Потър гостите трябва да приготвят солидна сума. Цената на нощувка в „магьосническа“ стая за трима е 249 лири, а за петима – 363 лири. Без екстрите цената на нощувка за двама души е 209 лири.

С БТА

 
 
Коментарите са изключени за Хотел в Лондон пресъздава атмосферата от вълшебния свят на Хари Потър