shareit

H&M най-накрая и в Русе

| от chronicle.bg |

H&M, Hennes & Mauritz AB, международната модна компания, позната с предлагането на модерни и устойчиви облекла, ще отвори врати на своя 19-ти магазин в България. Той ще се намира в град Русе, в Mall Rousse на бул. Липник 121Д. Откриването ще се състои на 12 март точно в 11:00 ч.

Разположеният на 2 етажа и общо 2 000 кв. м. магазин в Mall Rousse ще предлага мода за мъже, жени и деца, включително концепциите H&M+, Mama и Sport. Ще бъде отворен всеки ден от 10:00 до 21:30 ч. За да отпразнува откриването на най-новия си магазин, H&M подготвя специални изненади.

Първите 100 клиенти на магазина ще получат карта-ваучер на стойност 20 лв. H&M ще отвори врати в Русе с най-новите си предложения от колекциите за пролетта. Този сезон дамската мода е вдъхновена от ярките цветове и леките устойчиви материи, а сред основните модели се нареждат топове с паднали рамена, поли със средна дължина, както и дълги рокли. За мъжете H&M предлага модерни облекла за специални поводи, както и удобни и лежерни модели за свободно време.

Клиентите в Русе ще могат да се включат в инициативата на H&M за събиране на стари дрехи. За всяко торба стари облекла и домашен текстил, оставени за рециклиране или повторна употреба, те ще получават ваучер за отстъпка. С тази кампания H&M цели да затвори производствения цикъл в модата, като създава нови колекции от рециклиран текстил и устойчиви материи.

 
 
Коментарите са изключени за H&M най-накрая и в Русе