shareit

HBO GO в партньорство с Telenor пристига без кабел

| от Chronicle.bg |

Telenor ще бъде първият мобилен оператор в България, който ще предложи услугата HBO GO за всички свои частни абонати от 15 февруари, без да е необходим абонамент за телевизионна услуга, съобщиха от телекома.

За да ползват потребителите услугата, е достатъчно да имат абонаментен план за мобилни услуги на Telenor и не е задължително независимо да имат абонамент за HBO филмов пакет към своя доставчик на кабелна или сателитна телевизия.

HBO GO е онлайн услуга за видео стрийминг, която позволява гледането на филми, сериали, документaлни продукции, телевизионни предавания, концерти и специални събития чрез мобилен телефон, таблет, смарт телевизор или компютър. HBO GO предлага над 2 500 часа видео, достъпни със субтитри на български, като детските заглавия са дублирани, а услугата предлага и функция за родителски контрол.

Услугата може да се използва от до 4 устройства. С нея можете да гледате продукциите на HBO на компютър, мобилен телефон, таблет и смарт телевизорите на Samsung и LG.

Telenor ще предложи HBO GO като допълнителен пакет с цена 7,99 лв. на месец, който ще се подновява автоматично ежемесечно. Потребителите могат да прекратят абонамента си за HBO GO по всяко време.

Подробна информация за услугата HBO GO от Telenor ще бъде налична от 15 февруари на официалната страница на оператора www.telenor.bg, чрез обаждане до кратък номер 123 или в магазините на Telenor и официалните партньори в цялата страна.

Стартът на кампанията съвпада с премиерата на новата мегапродукция на HBO – сериалът „Винил.

 
 
Коментарите са изключени за HBO GO в партньорство с Telenor пристига без кабел