shareit

Джена и „скучния“ семеен живот с Чанинг Тейтъм

| от chronicle.bg |

Изглежда, че Джена Дюън Тейтъм има всичко – вълнуваща кариера, натурална красота, и, да – женена е за Чанинг Тейтъм, като двамата имат прекрасна дъщеричка Евърли.

Танцьорката бързо покори Холивуд с участието си в първия филм от поредицата Step Up, където се запознава и с бъдещия си съпруг. Двамата са заедно вече цели 10 години.

Но ако Step Up вече ви е омръзнал, но все пак искате да ги видите двамата заедно на екран, има начин. През 2011 година двамата заснеха романтичната комедия „10 години“, в която съученици от гимназията се срещат 10 години след завършването и разбират, че все още не са достатъчно пораснали.

Двамата изглеждат почти толкова добре на големия екран, колкото и в реалния живот, а Джен описва бракът им като „скучен“.

„В 10 процента от времето с Чан (колко ли момичета й завиждат, че може да го нарича Чан?) си прекарваме супер забавно. В останалите 90 сме тотално скучни“.
Е, не изглеждаше така през февруари на Lip Sync Battle…

А може и този момент просто да е бил сред онези 10%, кой знае?

35-годишната Джена разкрива, че най-накрая е осъзнала, че перфекционизмът е надценен: „Осъзнах, че ако се опитвам да бъда перфектна майка, перфектна съпруга, перфектна актриса, ще се смачкам. Направо изключваш. Бягах напред-назад – да кърмя детето, да снимам тази сцена, разкъсвах се между няколко неща. Осъзнах, че трябва да си поставя приоритети и семейството ми да бъде №1, независимо от всичко“.

Джена обаче все пак се връща на работа и се снима в сериала „Супергърл“. „Осъзнах обаче и че съм много по-приятен човек, когато имам време и за себе си“.

2

A video posted by Jenna Dewan Tatum (@jennaldewan) on

Да, наистина изглежда, че си има всичко… За повече от Джен – в галерията горе.

 
 
Коментарите са изключени за Джена и „скучния“ семеен живот с Чанинг Тейтъм