shareit

Дрю Баримор със сълзи на очи показва двете крайности в Холивуд

| от chronicle.bg |

Дрю Баримор има мисия да докаже, че дори каймакът на Холивуд не си е подредил живота – и това е абсолютно окей. 43-годишната актриса даде на феновете си шамар от реалността като пусна 2 снимки в Instagram: на едната актрисата се усмихва с прическа и червени устни, а на другата е без грим и прически и цялата е в сълзи.

„Някой дни са страхотни и красиви“, пише тя. „Разбира се, мога да бъда тази за два часа фризьор и грим, и добър фотограф, и осветление. Чувствам се красива и след потна тренировка… Но всичко отнема работа! Което е добре, защото означава, че е постижимо.“

И продължава: „Това, което не мога да крия, е дните, когато е трудно и не толкова хубаво. Тогава осъзнавам колко съм благословена с разрешими проблеми и благодарността ми никога не свършва. Но понякога животът може да те достигне и да те свали за секунда! Но ние плачем и след това се изправяме и започваме пак бавно, стъпка по стъпка.“

Постът е част от онлайн кампанията на Дрю #TheWayItLooksToUs, с която иска да разруши някои грешни представи относно красотата и родителството. По-рано тази седмица тя пусна видео, отново в Instagram, в което обяснява как вдъхновението за хаштага и кампанията дошла един ден, изпращайки дъщеря си на училище. „Бяхме закъснели малко и се появих в училището по анцуг. Това ме накара да се чувствам по-малко като майка и е толкова типично за родителите.“ Баримор има две дъщери, Олив и Франки, от бившия си съпруг Уил Копелман.

„Каня ви да заснемете два кадъра: единият как би трябвало да изглежда за пред хората, а другият – как е всъщност. Аз ще направя същото.“ Кампанията вече е изключително успешна с хиляди участници от целия свят, които се показаха без филтъри и правене.

 
 
Коментарите са изключени за Дрю Баримор със сълзи на очи показва двете крайности в Холивуд