shareit

Детектор на лъжата за роднините на Антов

| от |


Роднина на разстреляния дизайнер Александър Антов може да е натиснал спусъка. Това е една от версиите, по които разследващите работят във връзка с показния разстрел на собственика на модна къща „Агресия“, която в края на миналата година подписа договор за общ бизнес с световния моден лидер „Армани“. Антов бе убит с два куршума в главата докато разхожда кучето си в парк край дома си.

За да хвърлят повече светлина по случая разследващите ще разпитват с детектор на лъжата всички приближени и роднини на жертвата следващата седмица. Разпитите ще бъдат проведени в Института по психология на МВР, а тестът на полиграфа ще трябва да установи дали някой от роднините премълчава информация или детайли. Предполага се, че физическият убиец е професионален килър, нает от поръчител.

Разследващите работят по две версии за вендетата. Едната от тях е, че финансов момент е в дъното на поръчковото убийство. В последната година Антов прехвърля всички дружества на безработен мъж от ромски произход, след което приписва на дъщеря си Мая фирмата, която стои зад модна къща „Агресия“. Междувременно стана ясно, че дизайнерът е давал на заем крупни суми пари като не е изключено негов длъжник да стои зад ликвидирането му. Няма данни Антов да е бил заплашван или изнудван.

Разследващите удариха на камък с камерите в района, тъй като те нямат видимост към местопрестъплението. Въпреки това записите се преглеждат многократно, за да се установи откъде е минал убиеца.

 
 
Коментарите са изключени за Детектор на лъжата за роднините на Антов